Дивіться фінальний трейлер серіалу від Marvel «Місячний лицар» з Оскаром Айзеком

4 травня 2022,  13:50 | Новини серіалів

Сьогодні, 4 травня, на платформі Disney+ вийде заключна серія супергеройського міні-серіалу «Місячний лицар», заснованого на коміксах Marvel, на честь чого в мережі з'явився його новий епічний трейлер.

«Місячний лицар» слідує за пригодами Марка Спектора (Оскар Айзек), колишнього військового, який став найманцем. Марк страждає від дисоціативного розладу особистості і є аватаром єгипетського бога Хонсу, завдяки якому має здатність перетворюватися на супергероя Місячного лицаря.

Він вирушає до Єгипту разом зі своєю колишньою дружиною Лейлою (Мей Каламаві), археологом та шукачкою пригод, щоб зупинити лиходія Артура Герроу (Ітан Говк), який бажає воскресити жорстоку богиню Амат (або Аміт), що карає людей навіть за ті проступки, які вони ще не вчинили. Компанію Марку та Лейлі у цій пригоді складає його альтер-его Стівен.

Фінальна серія серіалу називатиметься «Боги та монстри» («Gods and Monsters»), і в ній відбудеться вирішальний поєдинок Марка та Герроу, від якого залежить доля планети. І якщо ви уважно подивіться новий трейлер, то побачите, що їхня битва відбуватиметься на одній із єгипетських пірамід.

Читайте також: 10 цікавих фактів про супергеройський серіал «Місячний лицар» від Marvel та Disney.

1098 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: