Нові дати прем'єр фільмів «Доктор Стрендж 2», «Фантастичні звірі 3» та «Морбіус»

2 травня 2022,  19:35 | Новини фільмів

У зв'язку з повномасштабною війною, яку на території України розв'язала росія, кінотеатри деякий час не працювали, але вже починають відкриватися там, де це можливо, аби підтримати економіку та бойовий дух українців. І деякі дуже очікувані блокбастери вже отримали нові дати прем'єр в українському прокаті.

Нові дати прем'єр блокбастерів «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» з Бенедиктом Камбербетчем та Елізабет Олсен, «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» з Джудом Лоу та Едді Редмейном та «Морбіус» з Джаредом Лето оголосила сьогодні на своєму сайті мережа кінотеатрів «Планета кіно»:

Кінокомікс від Marvel «Доктор Стрендж 2» виходить у світовий прокат у четвер, 5 травня, тому будьте обережні в соцмережах, адже там можуть з'являтися спойлери.

А поки що ви можете побачити на великих екранах (зокрема у кінотеатрі «Планета кіно», що відновив роботу в Києві) такі фільми:

Репертуар у кінотеатрах різних міст зараз відрізняється, тому краще одразу дивіться афішу того кінотеатру, який знаходиться поблизу.

Квитки на сеанси ви знайдете у нашій афіші.

І не забувайте про безпеку. Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

1076 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: