«Доктор Стрендж 2»: нове відео показує Ілюмінатів, Професора Ікс та Капітана Картер

2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

До світової прем'єри другого «Доктора Стренджа» залишилося вже менше тижня, і його промо-кампанія від Marvel Studios стає все сміливішою.

Наприклад, свіжий промо-ролик не тільки показує, як Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) постає перед судом Ілюмінатів на чолі з Професором Ікс (Патрік Стюарт) із всесвіту «Люди Ікс», а й розкриває, що вже скоро на великому екрані дебютує супергероїня Капітан Картер.

Капітан Картер є агентом Пеггі Картер з того всесвіту, де їй довелося прийняти сироватку і стати суперсолдатом замість Стіва Роджерса. І, звичайно, ми дуже сподіваємося, що цю роль виконає незрівнянна Гейлі Етвелл, яка озвучила цього варіанта Пеггі Картер у мультсеріалі «Що, якби...?».

Відео обіцяє, що у Капітана Картер буде поєдинок з Багряною відьмою (Елізабет Олсен) з іншого всесвіту, де, зважаючи на все, вона стала зомбі. Як вам такий поворот?

Ще ви можете побачити в даному промо-ролику один із варіантів супергероїні Капітана Марвел, і це точно не Брі Ларсон. Можливо, цей костюм в іншому всесвіті одягне Марія Рамбо (Лашана Лінч) або її дочка Моніка (Тейона Парріс).

У світовий прокат кінокомікс Сема Реймі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вийде 5 травня. На жаль, його українська прем'єра відкладається через війну, що на території України розв'язала росія. Але ми обов'язково подивимося його після перемоги.

У майбутньому Капітан Марвел повернеться в блокбастері «Капітан Марвел 2».

1140 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: