Фрагмент третіх «Фантастичних звірів» показує Гоґвортс і Кімнату на вимогу

29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Пам'ятаєте знамениту Кімнату на вимогу, що знаходиться на восьмому поверсі замку Гоґвортс? Саме туди потраплять наші герої у новій частині франшизи, створеної Дж.К. Ролінґ.

У новому фрагменті Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) запрошує у Кімнату на вимогу свою нову «супергеройську команду», куди входять Ньют Скамандер (Едді Редмейн), Тесей Скамандер (Каллум Тернер), Якоб Ковальскі (Ден Фоглер), Юлалі Гікс (Джессіка Вільямс) та Банті (Вікторія Єтс), щоб обговорити наступний крок у протистоянні з темним чарівником Ґелертом Ґріндельвальдом (Мадс Міккельсен).

У Кімнаті на вимогу Дамблдор показує героям п'ять однакових валіз, зроблених за зразком безрозмірної валізи Ньюта, де той зазвичай перевозить своїх тварин.

І навіть Ньют не може визначити на око, яка з валіз є оригіналом, що дуже тішить Дамблдора, оскільки це дуже важливо для успіху його загадкового плану.

Режисером фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», українська прем'єра якого переноситься на невизначений час через війну, виступає Девід Єйтс.

1160 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: