Фрагмент «Доктора Стренджа 2» показує битву Доктора Стренджа з однооким монстром

28 квітня 2022,  23:10 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios і Disney «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в якому на головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча чекає поєдинок з демонічною сутністю Гаргантос.

Фрагмент показує Доктора Стренджа на вулицях Нью-Йорка, де починає відбуватися щось дивне. Якийсь невидимий монстр женеться за юною дівчиною і хапає автобус, у якому вона сховалась. Тоді Стрендж знімає його маскування і бачить перед собою Гаргантос, однооке чудовисько з безліччю щупалець, покритих магічними рунами.

Наш супергерой вступає з монстром у бій, рятуючи дівчину, якою виявляється Америка Чавес (Сочіл Гомес), яка прибула з іншого всесвіту. Вона вміє відкривати портали між світами та буде ключовим персонажем майбутнього блокбастера.

Повідомляється, що Гаргантос, яка, до речі, є монстром жіночої статі, полює на Америку, щоб за допомогою її сил встановити повний контроль над мультивсесвітом. Так що Гаргантос буде чи не головним лиходієм другого сольника Стренджа.

Також у подіях фільму візьмуть участь Ванда Максимофф/Багряна відьма (Елізабет Олсен), Вонг (Бенедикт Вонг) та Мордо (Чіветель Еджіофор).

Світова прем'єра кінокоміксу «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», режисером якого виступає Сем Реймі, відбудеться 5 травня.

Читайте також: Блокбастер «Доктор Стрендж 2» заборонили в Єгипті та Саудівській Аравії через нетрадиційну орієнтацію одного з персонажів.

1054 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: