«Варяг»: вийшов новий трейлер епіка з Александром Скарсгардом та Анею Тейлор-Джой

19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Події фільму «Варяг» розвиватимуться в 10 столітті в Ісландії та повідають історію принца вікінгів Амлета у втіленні Скарсгарда, який бажає помститися за смерть свого батька короля Аурванділа.

Роль короля Аурванділа виконує Ітан Говк, а мати головного героя, королеву Гудрун, зіграє Ніколь Кідман, яка у серіалі «Велика маленька брехня» втілювала дружину героя Скарсгарда.

Тим часом актриса Аня Тейлор-Джой, відома за хітовим серіалом «Хід королеви», постане на великому екрані в образі чарівниці Ольги.

Брата короля Аурванділа, якого звуть Фьольнір, втілить Клас Банг, а Віллем Дефо зіграє героя на ім'я Геймір. Також у фільмі режисера Роберта Еггерса з'явиться знаменита співачка Бйорк. Вона виконає роль Провидиці.

В український прокат епік «Варяг» мав вийти цього тижня, 21 квітня, але його прем'єра переноситься на невизначений час через війну, яку на території України розв'язала росія. Віримо в нашу армію і з нетерпінням чекаємо на перемогу, щоб знову дивитися цікаве кіно на великому екрані.

847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: