Дивіться перший трейлер блокбастера «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios

18 квітня 2022,  19:01 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! У мережі з'явився тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», який стане четвертою сольною пригодою легендарного бога грому Тора у втіленні актора Кріса Гемсворта.

Трейлер показує, як Тор приходить у свою спортивну форму після подій блокбастера «Месники: Завершення», оскільки радий перемозі над Таносом і вийшов із затяжної депресії. Після цього він вирушив борознити простори всесвіту зі Стражами Галактики, яких на чолі із Зоряним лицарем (Кріс Претт) також можна побачити у відео, а потім Тор відправився досліджувати нові світи самостійно.

Ще у тизері з'являється Валькірія (Тесса Томпсон), яка стала королем Нового Асгарду на Землі, і обов'язково додивіться до кінця, щоб побачити перший погляд на Джейн Фостер (Наталі Портман) в образі Жінки-Тор із Мйольніром у руках!

Разом із тизером Marvel поділилися першим постером нового кінокоміксу про Тора, де наш бог позує зі своїм молотом Штормбрейкером, який він сам викував для себе у фільмі «Месники: Війна нескінченності». На постері скромно написано:

Єдиний і неповторний.

Українська прем'єра блокбастера «Тор: Любов і грім» очікується 7 липня. Його режисером та сценаристом виступає лауреат премії «Оскар» Тайка Вайтиті, який зняв третю пригоду бога грому «Тор: Раґнарок».

1018 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: