В український прокат вийшов мультфільм «Дракон бажань»

18 квітня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Українські кінотеатри, які перебувають у містах подалі від фронту, продовжують відновлювати свою роботу. І в них уже можна переглянути казковий сімейний мультфільм «Дракон бажань», спільного виробництва Китаю та США.

Анімація «Дракон бажань», яка є режисерським дебютом Кріса Аппельханса, розповідає наповнену пригодами історію звичайного хлопця, який випадково вивільняє з чайника рожевого дракона, що вміє здійснювати бажання. Дракон просидів в ув'язненні багато століть, і тепер йому дуже цікаво, як за цей час змінився світ.

У китайській версії одного з героїв цієї історії озвучив легендарний Джекі Чан, а в англійській версії свої голоси персонажам подарували актори Джон ЧоЗоряний шлях», «Ковбой Бібоп») та Констанс ВуШалені багатії», «Шахрайки з Волл-стріт»).

«Дракон бажань» вийшов у прокат у Тернополі, Трускавці, Дрогобичі, Новояворівську та Самборі. Анімація підходить для перегляду з дітьми віком від 6 років.

Квитки на мультфільм «Дракон бажань» ви знайдете у нашій афіші.

Будьте обережні під час походу в кінотеатр, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх дітей. Все буде Україна!

1084 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...