«Мавка»: українська лють розквітає вогнем на нових кадрах очікуваного мультфільму

7 квітня 2022,  21:00 | Новини фільмів

Україна у вогні… і Мавка у вогні… Мультфільм «Мавка: Лісова пісня» вже давно є одним із найочікуваніших проектів українського кінематографа, і його нові промо-кадри та концепт-арти показують, чому ворогам не варто плюндрувати Україну на них чекає вогненна лють народу.

Українська кінокомпанія FILM.UA Group опублікувала днями у соцмережах кадри «Мавки», що показують головну героїню мультфільму у чарівно-небезпечному образі, який відповідає стану душі кожного українця під час війни, з наступною заявою:

Презентуємо вам особливі ілюстрації та ескізи з нашого мультфільму. Ми не планували ними ділитися до виходу стрічки, щоб зберегти сюжетні сюрпризи. Але зараз цими малюнками хочемо сказати: так, наша люба Мавка — мила і добра, ніжна і чуйна Душа Пралісу, його Берегиня. Але в момент загрози, у ту саму мить, коли треба захистити лісовий народ від загибелі, вона стає сильною і сповненою справедливої люті — вогняною! І ця її сутність несе смерть жорстокому та підступному ворогу!

Майже всі у нашій команді такі самі мами й тати, як і ви, наші дорослі прихильники. І наше серце завмирає від болю і жаху через страждання, які принесла ця страшна війна українським дітям. Кожному з нас.

У ці надважкі й трагічні дні ми, творці проєкту, залишаємось відданими нашій країні та нашій «Мавці». Навіть у воєнних умовах аніматори продовжують працювати над мультфільмом, щоб він вчасно вийшов на екрани та об’єднав усіх нас у момент нашої перемоги.

Ми вистоїмо, переможемо, прийдемо на прем’єру в кінотеатри і дізнаємося, в який момент сюжету лагідна Мавка стає войовничою!

Ми віримо в те, що Україна має мужніх Захисників і справжніх Берегинь, знаємо, що добро завжди перемагає і цьому вчимо наших дітей.

Слава Україні!

Дивіться також офіційний трейлер мультфільму «Мавка: Лісова пісня».

2379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: