«Бріджертони»: 20 веселих закулісних фотографій 2 сезону, які лікують стрес

6 квітня 2022,  21:33 | Статті

Щоб хоч трохи відволікти вас від новин та підняти ваш настрій, ми зібрали найкрутіші та найпозитивніши фотографії зі зйомок 2 сезону хітового серіалу від Netflix «Бріджертони» з його чудовим кастом, який точно зігріє ваше серце.

Сумували за Бріджертонами? Звичайно, сумували! Вони теж за вами дуже скучили, тому вирішили порадувати спільною сімейною фотосесією за участю Ентоні (Джонатан Бейлі), Дафни (Фібі Дайневор), Бенедикта (Люк Томпсон), Елоїзи (Клаудія Джессі), Франчески (Рубі Стоукс), Гіацинти (Флоренс Гант), Грегорі (Вілл Тілстон) та їхньої мами Вайолет (Рут Геммелль).

Колін (Люк Ньютон), певно, залишився за кадром, оскільки був фотографом.

Головним героєм другого сезону виступає віконт Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), і він знає, як на стилі відпочивати у перерві між сценами.

Зустрічайте чарівних сестер Шарма: молодшу Едвіну (Чарітра Чандран) та старшу Кейт (Сімон Ешлі), які миттєво звернуть на себе увагу найвищого лондонського світла — і віконта Бріджертона — цього сезону.

Наступні дві фотографії спеціально для тих, хто сумнівається в тому, що Ентоні (Джонатан Бейлі) та Кейт (Сімон Ешлі) є просто ідеальною парою одне для одного (хоча ми не віримо, що такі люди існують).

Королева Шарлотта (Голда Рошевель) безперечно знає, як правильно веселитися.

Наше улюблене тріо братів або фото, на яке можна дивитися вічно: Колін (Люк Ньютон), Ентоні (Джонатан Бейлі) та Бенедикт (Люк Томпсон).

Ця мила фотосесія Едвіни Шарми (Чарітра Чандран) перед грою в крокет просто підкорила наші серця. Їй дуже личить ця сукня персикового відтінку.

А ось позують перед камерою вже сестри Фезерінгтон: Пенелопа (Нікола Кохлан), Філіпа (Гаррієт Кейнс) та Пруденс (Бессі Картер).

Ще один фото-доказ того, що новий сезон буде дуже спекотним.

Якщо ви раптом думали, що вбрання з минулого сезону вже не перевершити, то тримайтеся за свої перуки, оскільки королева Шарлотта (Голда Рошевель) має ще багато козирів у своєму гардеробі.

Так, за час зйомок актори так сильно зріднилися, що стали однією великою родиною. А від їхніх щирих усмішок точно стає тепліше на душі.

Як вам новий сезон серіалу «Бріджертони»? Вже встигли його подивитися? Діліться враженнями у коментарях.

2436 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: