Вийшов фінальний трейлер фільму «Їжак Сонік 2» з відсилкою до Marvel

26 березня 2022,  20:38 | Новини фільмів

Сонік та Наклз стикаються ніс до носа в епічному поєдинку в новому трейлері пригодницького фільму «Їжак Сонік 2» від режисера Джеффа Фаулера, яким поділилася студія Paramount Pictures.

«Їжак Сонік 2» буде сиквелом хітової кінокартини «Їжак Сонік», що вийшла на екрани в 2020 році і, підкоривши серця дорослих та дітей, стала одним з найприбутковіших фільмів першого року світової пандемії коронавірусу.

У своїй другій повнометражній пригоді знаменитий синій їжачок Сонік (Бен Шварц) потоваришує з лисенятком Тейлзом (Коллін О'Шонессі) і знову зійдеться у протистоянні з підступним злим генієм Доктором Роботником, в образі якого на екрани повертається культовий комік Джим Керрі. А також Соніку доведеться битися зі злою єхидною Наклзом.

У фінальному трейлері під час погоні по снігу Сонік називає Наклза «Зимовим солдатом», що є відсиланням до всесвіту Marvel, де Зимовим солдатом був Бакі Барнс. Цікаво, що Наклза озвучує актор Ідріс Ельба, котрий у фільмах MCU грає роль Геймдалля.

Тим часом новий постер сиквела відсилає до постеру супергеройського блокбастера від Marvel «Перший месник: Протистояння».

В американский прокат фільм «Їжак Сонік 2» вийде 8 квітня. Українська прем'єра відбудеться вже після перемоги над російськими загарбниками.

Читайте також: Культурні санкції: Disney, Netflix, Sony Pictures, Paramount та Warner Bros залишили російський кіноринок через війну росії проти України.

Слідкуйте за нашими новинами у Twitter.

1396 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: