Провокативна стрічка «Насолода» про закуліси порноіндустрії вийде в кінотеатрах у лютому

24 січня 2022,  17:07 | Статті

24 лютого на екрани українських кінотеатрів вийде відверта драма «Насолода». Більшість ролей у фільмі, який розповідає про залаштунки індустрії розваг для дорослих, виконали справжні порноактори. Представлено офіційний український трейлер.

Головна героїня, 19-річна шведка Белла Черрі, приїздить до Лос-Анджелеса, щоб стати новою світовою порнозіркою. Дівчина амбітна і рішуче налаштована. Закулісся порноіндустрії, встановлена ієрархія і жорстка конкуренція випробовують її можливості та силу бажання. Але здається, що дівчина готова на все.

Стрічка тонко досліджує індустрію розваг для дорослих, доміновану чоловіками. «Насолода» – повнометражний дебют шведської режисерки Ніньї Тюберґ, який базується на її однойменній короткометражній роботі 2013 року, що стала призером Каннського кінофестивалю.

Головна роль у картині стала дебютною для акторки Софії Каппель, яка за свою роботу отримала нагороду на Міжнародному кінофестивалі Art Film Fest у Словаччині. Другорядні ролі в фільмі виконали справжні порноактори.

Стрічка була відібрана до Офіційної конкурсної програми Каннського кінофестивалю 2020 року, проте, через скасування події, прем’єра була відтермінована. Зрештою, вона відбулася в 2021 році на «Санденсі» – найбільшому фестивалі незалежного кіно у США. Фільм здійняв фурор та отримав багато позитивних відгуків кінокритиків: рейтинг картини на сайті Rotten Tomatoes складає 89% (схвальні рецензії від indieWire, Hollywood Reporter, The Guardian).

Відверта драма «Насолода» вийде в українських кінотеатрах 24 лютого.

2644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...