Фільм-мюзикл українського виробництва «В. О. Святого Миколая» – 16 грудня у кіно

9 грудня 2021,  13:21 | Статті

На цьогорічний День Святого Миколая у кінотеатрах України на кіноглядачів чекає справжній подарунок! Святкове, позитивне, сімейне ще й музичне кіно про сучасні стосунки батьків та дітей – «В. О. Святого Миколая».

У фільми йдеться про дівчинку яка прагне уваги свого батька. Батько багато працює та майже весь свій час віддає кар’єрі, забувши не тільки про свої мрії, а і про доньку.
Колись він був талановитим музикантом та, втративши дружину, покинув займатися музикою. Його дочка марить сценою, але батько про це й не здогадується. Він майже зовсім нічого не знає про свою дитину. Так би воно й було, якби у справу не втрутився сам Святий Миколай.

Так: Миколай присутній в цьому фільмі, як і інші дива, що можуть трапитися під час різдвяних свят. А ще у фільмі є справжній янгол (спойлер: він постійно змінює зовнішність). Загалом у стрічці задіяно близько 200 акторів, серед яких багато дітей, котрі майстерно танцюють та співають. Адже це мюзикл, досить рідкий жанр взагалі для кіно, а для українського тим паче. Відомо, що у стрічці використано 41 трек та виконано 11 авторських пісень.

Події «В. О. Святого Миколая» розгортаються на заході України, всі сцени фільму було відзнято у Львові з залученням місцевих виконавців. Тому те, що відбувається у кадрі, виглядає особливо колоритно. І манера спілкування героїв і вагомість, яка надана святу Миколая.

Загалом фільм сповнений духом добра і казковою атмосферою. Всім тим, що ми особливо очікуємо на Різдво та Новий Рік. Його головне ствердження про те, що кожен з батьків для своєї дитини - той самий Миколай, що виконує заповітні бажання.

Тому якщо ви прагнете відпочити та заразом гарно провести час зі своєю дитиною - подаруйте собі та їй похід у кіно на «В. О. Святого Миколая», прокат якого стартує з 16 грудня.

1300 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: