«Основний інстинкт» вперше у кінотеатрах України з 11 листопада

27 жовтня 2021,  01:57 | Оновлення

З 11 листопада в деяких українських кінотеатрах показуватимуть 4K реставрацію культового фільму «Основний інстинкт» із Шерон Стоун та Майклом Дугласом у головних ролях. Слідкуйте за афішею свого міста, а поки давайте подивимося український трейлер.

Полісмен з проблемним минулим (Майкл Дуґлас) береться розслідувати справу про вбивство рок-зірки, якого закололи під час сексу ножем для льоду. Головна підозрювана у справі – хтива та спокуслива героїня Шерон Стоун, яка пише детективні романи, чиї сюжети дивним чином втілюються в реальність. Не скоритись фатальному магнетизму цієї жінки практично неможливо, і одержимий детектив втягується в сексуальну небезпечну гру, яка може обернутись як оргазмом, так і ножем у спині.

«Основний інстинкт» свого часу спровокував хвилю жанрового кіно: усі намагались повторити його успіх, та жодному еротичному трилеру це не вдалось. З-поміж десятків збудливих сцен в історію назавжди увійде лише одна – та, у якій Шерон Стоун закидує ногу на ногу, демонструючи свою жіночу владу.

В українських кінотеатрах «Основний інстинкт» показуватимуть вперше, екслюзивно в Планеті Кіно. Глядачі побачать відреставровану 4K версію, над якою працював сам Пол Верговен.

938 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: