Український трейлер фентезі «Легенда про Зеленого лицаря»

24 травня 2021,  22:43 | Оновлення

Представляємо офіційний трейлер фентезі «Легенда про Зеленого лицаря» від режисера-візіонера Девіда Лоурі. Головні ролі в картині зіграли номінант на премію Оскар Дев ПательЛев», «Історія Девіда Копперфілда», «Мільйонер з нетрів») та лауреатка премії Оскар Алісія ВікандерЛара Крофт», «Ex Machina», «Дівчина з Данії»).

Також в стильному і масштабному фентезі на основі циклу легенд про Короля Артура та лицарів Круглого столу з'являться:

Джоел Едгертон – «Вихід: Боги та царі», «Червоний горобець», «Воїн»;

Шон Харріс – «Місія нездійсненна: Фоллаут», «Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв», «Прометей»;

Кейт Дікі – «Гра престолів», «Зоряні війни: Останні джедаї», «Відьма»;

Баррі Кеоган – «Дюнкерк», «Чорнобиль», «Вбивство священного оленя»;

Саріта Чоудхурі – «Голодні ігри: Сойка-пересмішник», «Голограма для короля», «Джессіка Джонс».

Крім того, в одній з ролей з'явиться Ерін Келліман, яка зовсім нещодавно прославилася завдяки ключовій ролі антагоніста Карлі Моргентау в шоу від студії Marvel «Сокіл та Зимовий солдат».

«Легенда про Зеленого лицаря» від Девіда Лоурі, режисера фільмів «Дракон Піта», «Історія примари», «Старий з пістолетом», являє собою новий погляд на класичну легенду з "артуровского циклу" про сіра Гавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантськими смарагдовим незнайомцем - Зеленим лицарем. Гавейну доведеться пізнати власний характер і довести свою цінність в очах сім'ї та королівства перед обличчям невимовної загрози.

Спецефектами в новому фільмі Девіда Лоурі займалася легендарна компанія, заснована Пітером Джексоном, Weta Digital. На їх рахунку робота не тільки над усіма частинами «Володаря кілець» та «Хоббіта», а й безліччю інших блокбастерів, в тому числі "Месників" та "Лігою справедливості" .

Епічне фентезі «Легенда про Зеленого лицаря» з'явиться в українських кінотеатрах цього літа, фільм не планується до онлайн-прем'єрі. Спочатку «Легенда про Зеленого лицаря» повинна була вийти влітку 2020-го року, але фільм був перенесений на рік через світову пандемію.

1429 

1 коментар

Sasho

25 травня 2021, 11:05

По трейлеру складывается впечатление ,что это будет что-то в духе недавнего Гензель и Гертель. Надеюсь на это,в крайнем случае.

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: