Джейсон Стейтем, Скотт Іствуд, Джош Хартнетт на нових кадрах екшн-трилера Гая Річі «Гнів людський»

7 квітня 2021,  01:38 | Статті

Раді представити вашій увазі нові кадри екшн-трилера Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі.

За сюжетом фільму, Джейсон Стейтем грає загадкового Хілла – носія британського акценту і стильного костюма, людина, яка, на перший погляд, не потребує стабільної роботи зі страховкою. Тим не менш, Хілл влаштовується в інкасаторську контору, яка перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса та нещодавно постраждала від зухвалих і ретельно спланованих нападів. Саме ці нальоти цікавлять Хілла, який готовий за всяку ціну розгадати цей пазл та знайти винних. Незабаром все місто пізнає гнів людський.

Крім Стейтема, який вперше за останні 16 років об'єднався з режисером «Великого куша» і «Карти, гроші, два стволи», на кадрах також з'являються Джош Гартнетт, для якого новий фільм Гая Річі – стане першою за довгі роки роботою у великому фільмі, зірка «Мисливця за розумом» та «Гренландії» Голт МакКеллані, репер Post Malone, зірка шоу «Хлопаки» Лаз Алонсо, а також спадкоємець однієї з найбільш легендарних голлівудських прізвищ – Скотт Іствуд, який прославився завдяки ролям у стрічках «Форсажі 8», «Тихоокеанський рубіж: Повстання», «Загін самогубців».

За словами Іствуда-молодшого, він був приголомшений особистим запрошенням Гая Річі до участі у фільмі. Але головним для нього – став вихід зі звичного амплуа і перетворенню в по-справжньому небезпечного хижака. Тим не менш, й хижаки у Річі, як відомо, мають свої нюанси:

Гай Річі любить досліджувати кримінальний світ і всім його персонажам властиві недоліки, свої проблеми, свої мотивації. Вони все через те проходять. Ви починаєте відчувати до них емпатію. Навіть якщо деякі з них могли творити жахливі речі. Це робить його фільми цікавими, оскільки світ цих стрічок - не чорно-білий.

вважає Скотт Іствуд

Запланована дата прем'єри фільму в Україні – 22 квітня. Також відомо, що для «Гніву людського» не планується одночасний старт в кіно і онлайн. В першу чергу нову роботу автора «Джентльменів» можна буде побачити тільки на великих екранах.

2892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: