Вийшов трейлер фільму «Мої думки тихі 2», секретного сиквела Антоніо Лукіча

1 квітня 2021,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Антоніо Лукіч вирішив зняти продовження хітової драматичної комедії про відносини матері і сина «Мої думки тихі» й несподівано для всіх представив 1 квітня його розширений трейлер. Але не переживайте, це не розіграш.

Вам теж було цікаво, чим звукорежисер Вадим і його мама займалися після фіналу першого фільму? «Мої думки тихі 2» покажуть новий етап в житті головного героя на зйомках фільму він зустрічає дівчину своєї мрії на ім'я Аня та робить їй пропозицію руки і серця.

Вони гуляють за ручку, планують спільне майбутнє і готуються до весілля, як раптом їхнє щастя стикається з серйозним випробуванням в особі мами Вадима, Галини Володимирівни, яка повернулася на батьківщину з Бельгії. Навіщо? Щоб вилікувати свої зуби. Так що вона тимчасово поселяється у Вадима і Ані.

В образі Вадима та його мами на екрани повертаються Андрій Лідаговський і Ірма Вітовська, які підкорили глядачів в першій частині, а роль нареченої Вадима Ані зіграє актриса Кароліна Мруга. Лукіч зазначає, що його улюблені сцени сиквела це «сцени свекрухи і невістки, які не шкодують одна одну і постійно ріжуть одна одну словами».

Також в трейлері з'являється зірка хітового серіалу «Кріпосна» та популярного шоу «Холостячка» Ксенія Мішина. Але Вадим занадто закоханий в Аню, щоб звернути увагу на телезірку, яка відверто з ним фліртує.

Дати прем'єри у комедії «Мої думки тихі 2» поки немає, оскільки її зйомки стартували в лютому і все ще тривають. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися першими, коли стрічку Лукіча покажуть в кінотеатрах.

3151 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: