Дивіться український трейлер мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» від DreamWorks

1 квітня 2021,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте легендарного мустанга Спіріта? Він повертається на великі екрани цього літа в новій пригодницькій анімації під назвою «Спіріт: Дикий мустанг» від студії DreamWorks, яка подарувала нам франшизу «Як приборкати дракона».

Нова глава культової анімаційної франшизи «Спіріт», режисеркою якої виступає Ілейн Боган, буде слідувати за сміливою та відважною дівчинкою-сиротою на ім'я Лакі (Ізабела Мерсед), яка не представляє і дня без пригод та найбільше мріє знайти своє місце у світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга на ім'я Спіріт, і це змінює його життя. На них чекає неймовірна подорож, яка подарує обом дивовижні відкриття.

Разом з трейлером був представлений офіційний постер анімації, який показує нових друзів Лакі та Спіріта на тлі мальовничого американського каньйону та чарівного неба. А його слоган говорить:

Пригода чекає.

Українська прем'єра мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» запланована на 3 червня. Ця дата може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

2952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: