7 цікавих фактів про хітовий бойовик «Ніхто» з Бобом Оденкірком

31 березня 2021,  18:35 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен-трилер «Ніхто», де зірка популярного серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк пускається берега, став одним з головних хітів березня, на честь чого ми підготували для вас підбірку цікавих фактів про його створення та акторів.

1. Автором сценарію фільму «Ніхто» виступив сценарист Дерек Колстад, творець хітової франшизи «Джон Уік». Він також виступає сценаристом і продюсером нового супергеройського серіалу від Marvel Studios «Сокіл і Зимовий солдат».

2. Ідею фільму Колстаду підкинув сам Оденкірк, з яким одного разу сталася схожа історія в реальному житті — до нього вдерлися в будинок, і він замкнув зломщиків у підвалі. На щастя, після цього інциденту акторові не довелося ставати на стежку війни з бандитами, як це сталося з його героєм.

3. Щоб прийти заради ролі Хатча Менсела у відмінну фізичну форму та реалістично виглядати в сценах з бійками й іншим екшеном, Оденкірк, який раніше не грав в бойовиках, тренувався цілих 2 роки.

4. Дружину головного героя Бекку Менсел втілює актриса Конні Нільсен, відома завдяки культовому фільму «Гладіатор» та ролі королеви амазонок Іполіти в екшенах про Диво-жінку і блокбастері «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера».

5. Згідно з режисером Іллею Найшуллером, 82-річний Крістофер Ллойд, який виконує тут роль батька Хатча Девіда і допомагає йому в битві з небезпечними бандитами, наполіг на тому, щоб він сам носив важкі рушниці без будь-якої сторонньої допомоги.

6. Фільм «Ніхто» був знятий всього за 34 дня. Його зйомки проходили у вересні та жовтні 2019 року в Лос-Анджелесі та в канадському місті Вінніпег.

7. Бюджет екшену «Ніхто» склав 16 мільйонів доларів, і за півтора тижня світового прокату, незважаючи на кризу й часткову роботу кінотеатрів у світі через пандемію COVID-19, йому вже вдалося заробити 12,6 мільйона доларів, тобто він практично окупив свій бюджет, що зараз з голлівудськими фільмами відбувається вкрай рідко.

Читайте також: 15 цікавих фактів про блокбастер «Ґодзілла проти Конґа», який ви вже можете побачити на великому екрані, якщо у вашому місті немає локдауну.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2282 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: