З'явився офіційний трейлер мультсеріалу «Зоряні війни: Бракована партія»

30 березня 2021,  19:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер мультсеріалу «Зоряні війни: Бракована партія», представлений сьогодні стримінговою платформою Disney+, повідомляє, що його прем'єра відбудеться 4 травня. А також стало відомо, що його прем'єрна серія (або серії) буде йти 70 хвилин.

Науково-фантастичний мультсеріал «Зоряні війни: Бракована партія» («Star Wars: The Bad Batch») буде спін-оффом анімаційного серіалу «Зоряні війни: Війни клонів», що завершився у 2020 році. Він покаже пригоди знаменитого Загону 99, також відомого як Бракована партія.

Війни клонів закінчилися, так що тепер Мисливцю, Прицільнику, Теху, Трощилі та Ехо потрібно знайти своє місце в цьому світі. Але слава про них і про те, якими небезпечними та норовливими вони є, досягла найвіддаленіших куточків, і незабаром їх починають розшукувати по всій галактиці за наказом гранд-моффа Таркіна, який оголосив їх «ворогами держави».

Також в трейлері мультсеріалу з'являються Феннек Шенд, яку озвучить Мін-На Вен з серіалу «Мандалорець», та молодий Со Геррера, голосом якого знову стане Ендрю Кісіно з серіалу «Зоряні війни: Війни клонів».

2381 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: