Ребекка Голл стикається з привидами у трейлері горора «Нічний будинок»

30 березня 2021,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок кінокомпанія Searchlight Pictures представила офіційний трейлер горор-трилера «Нічний будинок», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Ґодзілла проти Конґа» Ребекка Голл.

У фільмі «Нічний будинок» Голл втілює вдову Бет, яка намагається впоратися з несподіваною смертю свого чоловіка, залишившись одна в будинку біля озера, який він для неї побудував. Вона хоче бути сильною перед лицем трагедії, але тут приходять кошмари. Тривожні бачення присутності в будинку якоїсь сутності кличуть її, ваблячи своєю примарною чарівністю. Всупереч порадам друзів, вона починає копатися в речах свого чоловіка в пошуках відповідей. Те, що вона знаходить, це секрети, одночасно дивні і тривожні, таємниця, яку вона має намір розгадати.

Компанію Голл у кадрі складуть актори Еван ЙонікітЛюди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Кордон»), Сара ГолдбергЗвіт про тортури», «Баррі») і Стейсі МартінНімфоманка», «Усі гроші світу») .

Режисером «Нічного дому» виступає Девід БрукнерРитуал»), а його авторами сценарію дует Бен Коллінз та Люк ПетровськіЛист смерті», «На одній хвилі»).

Світова прем'єра горора «Нічний дім» відбулася минулого року в рамках кінофестивалю незалежного кіно «Санденс». Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися його дату виходу на великі екрани.

886 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...