Дивіться трейлер фільму Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом

29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

У новому екшен-трилері Річі Стейтем втілює Хілла (або Ейча), загадкового і холодного на вигляд джентльмена, всередині якого палає жага правосуддя. Переслідуючи свої мотиви, він має намір знайти замовника серії багатомільйонних пограбувань, що приголомшили Лос-Анджелес. У цій заплутаній грі у кожного своя роль, але винні обов'язково пізнають гнів людський...

Разом зі Стейтемом у фільмі Річі з'являться його колега по франшизі «Форсаж» Скотт Іствуд, зірка серіалу «Хлопаки» Лас Алонсо, Голт МакКеллані, Джош Гартнетт, Алекс Фернс, Нів Алгар, Джеффрі Донован та репер Post Malone.

«Гнів людський» буде третім спільним проектом Річі і Стейтема. На початку своєї кар'єри актор знявся в культових стрічках режисера «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш». Подивимося, чи зможуть вони їх перевершити.

В український прокат фільм «Гнів людський» вийде 22 квітня.

1055 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: