Джонні Деппу відмовили в апеляції з приводу справи про наклеп проти британської газети

27 березня 2021,  01:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Джонні Депп був оптимістично налаштований очистити своє ім'я і засудити британську газету The Sun за те, що вона назвала його «тим, хто б'є дружину» в контексті його розлучення з Ембер Герд, британська феміда виявилася непохитною.

У минулому році британський суд встав на сторону газети The Sun, що призвело до того, що Депп втратив роль Ґріндельвальда в фільмах «Фантастичні звірі», повідомивши незабаром після оголошення вердикту не на його користь, що студія Warner Bros. «попросила його» піти з проекту.

Тоді ж він сказав про свій намір подати апеляцію:

Сюрреалістичне судження суду у Великій Британії не змінить моєї боротьби за правду, і я підтверджую, що я планую подати апеляцію. Я збираюся довести, що звинувачення проти мене є брехнею. Моє життя і моя кар'єра не будуть визначені цим моментом у часі.

Але в четвер, 25 березня, суддя відхилив рішення про апеляцію, і адвокати Деппа з фірми Schillings Partners опублікували заяву у відповідь, якою поділився в мережі сайт The Hollywood Reporter:

Докази, представлені на слуханні минулого тижня (апеляція містера Деппа проти News Group Newspapers LTD), додатково демонструють, що існують чіткі й об'єктивні причини для серйозного оскарження рішення, винесеного в суді Великої Британії. Містер Депп з нетерпінням чекає можливості представити повні, неспростовні докази правди в справі про наклеп в США проти міс Герд, де вона повинна буде надати повне розкриття.

«Повне розкриття» в даному контексті може означати надання документів з приводу того, що Герд обіцяла в суді, що 7 мільйонів доларів, які вона отримала при розлученні з Деппом, будуть пожертвувані в благодійний фонд. Адвокати Деппа стверджують, що фонд не отримав цю суму.

1765 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: