Джеффрі Дін Морган бореться з дияволом в українському трейлері горора «Нечестивий»

26 березня 2021,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр з'явився очікуваний містичний горор «Нечестивий», головну роль в якому виконує зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган.

Фільм жахів «Нечестивий» («The Unholy») є екранізацією роману письменника Джеймса Герберта. Він розповідає про журналіста (Джеффрі Дін Морган), чию увагу привертає історія про дівчину Еліс з проблемами слуху, яка після того, як її відвідує видіння діви Марії, отримує неймовірний дар чути і зцілювати хворих людей.

Журналіст вирушає в невелике містечко в Новій Англії, щоб розслідувати загадковий дар Еліс. Коли навколо починають відбуватися страшні події, у нього виникають сумніви щодо того, що за дар Еліс відповідає діва Марія, скоріше, за ним стоїть щось жахливе.

Екранізацією роману Герберта для кіностудії Sony Pictures займався сценарист і режисер Еван СпіліотопулосКрасуня і чудовисько», «Мисливець і Снігова королева», «Ангели Чарлі»).

Одним з продюсерів цього фільму жахів виступає Сем Реймі, режисер популярних трилогій «Зловісні мерці» і «Людина-павук».

В український прокат горор «Безбожний» вийде 6 травня.

1119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: