«Флеш»: промо-ролик і опис 5 серії 7 сезону «Бійтеся мене»

25 березня 2021,  18:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» з'явиться суперлиходій Псих, який змушує оживати найгірші кошмари людей.

На честь суперсил нового лиходія серія отримала назву «Fear Me» («Бійтеся мене»), і її промо-ролик дійсно виглядає моторошно. Ось її офіційний опис:

Коли новий могутній суперлиходій дізнається і підсилює страхи членів команди, щоб влаштувати хаос в Централ-Сіті, Баррі (Грант Гастін) розуміє, що йому потрібно поглянути в обличчя своєму найгіршому страху, щоб перемогти цю нову загрозу.

Роль суперлиходія Психа (Psych) виконає актор Енніс Есмер, якого ви можете знати завдяки серіалу «Сліпа зона». У промо-ролику Псих носить коричневе шкіряне пальто і фіолетово-чорну маску, а його очі світяться фіолетовим світлом.

Під час першої зустрічі з ним Флеш не просто бачить свій кошмар, а й виявляє у себе на грудях рану, що кровоточить, коли приходить до тями.

Режисером 5 серії 7 сезону «Флеша» став Девід МакВіртер. Її прем'єра відбудеться 31 березня за українським часом.

1891 

2 коментаря

Enkanis

29 липня 2021, 14:39

Хотелось бы выразить благодарность администрации за публикацию свежих новостей, но вот почему у вас так мало просмотров до сих пор для меня загадка. Может быть больше инвестировать в раскрутку проекта. Знаю что через сервис https://work2crowd.com/ крауд-ссылки можно купить недорого. Их разместят на форумах в кинотемах и люди будут переходить сюда.
0 / 0 
Gandalf

8 серпня 2023, 04:42

Хочу дивитися LOTR https://lord-of-the-rings.org/ Бийте оркiв!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: