Вийшов новий трейлер серіалу «Неймовірні», який нещодавно покинув Джосс Відон

24 березня 2021,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дотик сили може змінити світ. Стримінгова платформа HBO Max представила у вівторок повноцінний трейлер свого очікуваного серіалу про жінок-супергероїнь «Неймовірні» («The Nevers»).

Події серіалу будуть розвиватися наприкінці Вікторіанської епохи в Лондоні. Група людей, переважно жінок, раптово виявляє у себе надприродні здібності, часом чарівні, а часом — дуже тривожні. Серед них опиняються таємнича і дуже жвава вдова Амалія Тру (Лаура Доннеллі) та блискуча винахідниця Пенанс Адер (Енн Скеллі). Разом вони будуть боротися за місце під сонцем для таких, як вони, а також боротися з найрізноманітнішими силами.

Разом з Лаурою Доннеллі та Енн Скеллі в «Неймовірних» зіграють зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон, зірка серіалу «Шукачі правди» Нік Фрост, а також Олівія Вільямс, Джеймс Нортон і Деніс О'Гер.

Творцем і режисером цієї супергеройської історії став Джосс Відон, творець серіалу «Баффі – переможниця вампірів» та хітових блокбастерів від Marvel Studios «Месники» і «Месники: Ера Альтрона».

Відон також значився тут шоураннер, але пішов з цієї посади незадовго до звинувачень від Харізми Карпентер та інших актрис «Баффі». Згодом компанія HBO прийняла рішення замінити його сценаристкою Філіппою Гослетт.

Прем'єра «Неймовірних», чий постер показує шістку головних героїв на тлі лондонських визначних пам'яток, відбудеться 11 квітня.

970 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: