Прем'єра екшену «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон перенесена на липень

23 березня 2021,  21:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney продовжує переносити прем'єри очікуваних блокбастерів через пандемію COVID-19, і в ході цього сольну пригоду Наташі Романової «Чорна вдова» ми побачимо тепер не навесні, а в середині літа.

Нову дату прем'єри супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі розкрив його новий постер, де супершпигунка Наташа Романова постає в своєму білому суперкостюмі.

Він повідомляє, що в американський прокат фільм вийде 9 липня, так що українські глядачі зможуть побачити його на екранах кінотеатрів з 8 липня.

Події сольника Чорної вдови покажуть, чим Наташа займалася після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння». Опинившись поза законом, Нат вирушила в біги і опинилася на батьківщині, в Росії, де возз'єдналася зі своєю названою сім'єю.

Її давніх друзів втілять Флоренс П'ю, Рейчел Вайс та Девід Гарбор, і разом їм належить битися з суперлиходієм Таскмайстром і його армією Чорних вдів.

Режисером блокбастера виступає Кейт Шортланд. Продюсером фільму «Чорна вдова» є глава Marvel Studios Кевін Файгі, а також його продюсує Йоханссон.

1403 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: