Хто з Месників з'явився в камео в першій серії серіалу «Сокіл і Зимовий солдат»?

20 березня 2021,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Сокіл і Зимовий солдат», прем'єра якого відбулася в п'ятницю, вирішив не відтягувати інтригу і порадувати нас зірковим камео вже у найпершій серії. Хто ж з величезного кіновсесвіту Marvel там з'явився?

Обережно, далі йдуть спойлери про сюжет 1 серії «Сокола і Зимового солдата».

На початку прем'єрної серії, яка отримала назву «New World Order» («Новий світовий порядок»), Сем Вілсон (Ентоні Макі), вважаючи, що щит Капітана Америка йому чужий, вирішив до пори до часу відправити його в Смітсонівський музей, щоб він був виставлений в рамках експозиції, присвяченій Стіву Роджерсу (Кріс Еванс).

Під час церемонії відкриття нової експозиції, Сем виголосив зворушливу промову, і в першому ряду його слухав давній друг Джеймс «Роуді» Роудс (Дон Чідл), також відомий в кіновсесвіті Marvel як Бойова машина.

Але в цей раз Роуді був одягнений в свою парадну форму офіцера армії США, а не в суперкостюм, створений Тоні Старком (Роберт Дауні мол.).

Зате у майбутньому він знову одягне броню Бойової машини в своєму сольному серіалі «Armor Wars» («Війни броні»), який зараз знаходиться на стадії підготовки до зйомок. Його прем'єра може відбутися вже у 2022 році.

Наступна серія супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» вийде в наступну п'ятницю, 26 березня, а поки дивіться його свіжий трейлер:

1245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: