Прем'єри тижня: «Ніхто», «Пончари», «В країні фей» та шпигунський фільм з Бенедиктом Камбербетчем

17 березня 2021,  22:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 18 березня, в український прокат виходять бойовик «Ніхто» з Бобом Оденкірком, анімаційний блокбастер «Пончари: Глобальне заокруглення», шпигунський фільм «Код: Залізна кора» з Бенедиктом Камбербетчем, сімейне фентезі «В країні фей» та горор-трилер «Перевертень». Який з цих фільмів ви чекаєте найбільше?

«Ніхто» (реж. Ілля Найшуллер)

У новому екшен-трилері від сценариста франшизи «Джон Уік» Дерека Колстада зірка хітових серіалів «Краще подзвоніть Солу» та «Пуститися берега» Боб Оденкірк втілює Хатча Менсела, який живе простим, непримітним життям, поки одного разу не натрапляє на групу небезпечних бандитів. Ставши на захист жінки, він сам перетворюється на мішень впливового гангстера, який прагне помсти. Тепер увесь свій гнів, що Хатч довгий час стримував всередині, вирветься назовні і відкриє його найтемніші сторони.

«Пончари: Глобальне заокруглення» (реж. Девід Сілверман)

Пригодницький мультфільм від режисера «Сімпсонів у кіно». Пончари — ну дуже кумедні створіння. Округлі як пончики й пухнасті немов хом'ячки. Але коли двох з них раптом затягує петля часу, з'ясовується, що в майбутньому пончари — музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії, й для цього вони вирушать у мандрівку всіма епохами. Їм усе в новинку і все цікаво: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери... А це значить, що попереду — округляючі пригоди!

«Код: Залізна кора» (реж. Домінік Кук)

У новому фільмі Домініка Кука, заснованого на реальних подіях, номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч грає роль британського бізнесмена та шпигуна часів Холодної війни Гревілла Винна, який разом зі своїм російським джерелом Олегом Пеньковським з кодовим ім'ям Залізна кора намагається покласти край Карибській кризі. Також в цьому біографічному трилері знялася зірка серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

«В країні фей» (реж. Маркус Овнелль)

Щоб знову зробити свою маму щасливою, дівчинка Емілі щосили намагається бути ідеальною дитиною. Коли Емілі знаходить таємничу скриню, вона потрапляє в чарівний світ, де зустрічає фантастичних істот. Але, подряпавши поверхню, вона дізнається жахливу правду — земля вмирає, і єдина, хто може її врятувати, — Емілі. Але для цього їй доведеться зіткнутися зі своїм найгіршим страхом.

«Перевертень» (реж. Джим Каммінгс)

Жах охоплює невелике гірське містечко: щоразу у повню тут знаходять трупи жорстоко замордованих людей. За розслідування береться офіцер Джон Маршал, який навіть не підозрює, що ця справа похитне його уявлення про добро і зло. Та, втрачаючи сон і вирішуючи проблеми з донькою-підлітком та хворим батьком, офіцерові Маршалу все складніше переконувати себе, що перевертнів не існує.

Квитки на зручні для вас сеанси ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1907 

1 коментар

Different

27 березня 2021, 01:57

Если нужны деньги на какие нибудь покупки типа билетов в кино, но не хватает то всегда можно выйти в интернет и заработать за месяц нужную сумму не тратя при этом много времени вот как вариант этот сервис https://rucaptcha.com/ есть с помощью которого можно заработать свои первые деньги если вы новичок или приумножить если уже есть опыт работы в интернете.

0 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: