«Флеш»: промо-ролик і опис 4 серії 7 сезону «Сила Централ Сіті»

17 березня 2021,  18:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії супергеройського серіалу «Флеш» наша команда знову зіткнеться з фокусником з 64-го століття. Так, Абра Кадабра повернувся, щоб помститися.

Четверта серія 7 сезону називається «Central City Strong» («Сила Централ Сіті»), а також разом з промо-роликом був представлений її розширений синопсис:

Флеш (Грант Гастін) повинен впоратися з раптовим поверненням Абри Кадабри (Давід Дастмалчян) в Централ-Сіті. Лиходій повернувся, щоб помститися і зрівняти рахунок. Тим часом Аллегра (Кайла Комптон) стикається з непростою ситуацією, а Кейтлін (Даніель Панабейкер) підозрює, що щось не так з Вбивцею Мороз. Айріс (Кендіс Паттон) змушена поглянути в обличчя темному моменту зі свого минулого.

Вперше команда Флеша зіткнулася з Аброю Кадаброю в 18 серії 3 сезону, яка вийшла на екрани в березні 2017 року, так що він повертається до світу Arrowverse рівно через 4 роки. І всі ці роки він мріяв про реванш.

Абра Кадабра є фокусником з майбутнього, який любить подорожувати в часі. Він оснастив своє тіло футуристичною нанотехнологією, що надала йому ряд здібностей, які для людей 21 століття виглядають як магія.

Його нові фокуси ми побачимо вже 24 березня за українським часом.

1238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: