Дивіться другий трейлер мюзиклу Ліна-Мануеля Міранди «На висотах Нью-Йорка»

16 березня 2021,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures вирішила привнести літо в наші будні, представивши другий трейлер запального мюзиклу «На висотах Нью-Йорка» («In the Heights»), творцем якого виступає зірка «Гамільтона» Лін-Мануель Міранда.

Фільм «На висотах Нью-Йорка» розповість про колоритний район Вашингтон-Гайтс та його жителів, які живуть музикою і танцями. Ось його офіційний синопсис:

Вашингтон-Гайтс запалює... Запах гарячої кави витає в повітрі біля станції метро «181-а вулиця», а калейдоскоп бажань єднає там гучних та дружніх жителів цього району Нью-Йорка. У цей вихор потрапляє і Уснаві, харизматичний власник невеликого магазинчика, який економить кожен зароблений нелегкою працею цент для втілення своєї мрії про краще життя.

Роль мрійника Уснаві виконує актор Ентоні Рамос, якого ви також можете знати завдяки хітовому мюзиклу «Гамільтон», який підірвав Бродвей.

Компанію йому складуть Мелісса Баррера, Корі Говкінс, Leslie Grace, Стефані Беатріз, Даша Поланко, Дафна Рубін-Вега і сам Лін-Мануель Міранда, якого ви можете побачити в новому трейлері в образі вуличного продавця лимонадів.

Українська прем'єра мюзиклу «На висотах Нью-Йорка» очікується 5 серпня.

925 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: