Сем Клафлін, Мішель Монахен і Кейсі Аффлек в трейлері трилера «Every Breath You Take»

13 березня 2021,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Голодні ігри» Сем Клафлін намагається зруйнувати спокійне сімейне життя Кейсі Аффлека та Мішель Монахен в першому трейлері психологічного трилера «Every Breath You Take».

Сюжет фільму «Every Breath You Take», відомого також як «You Belong to Me» (як в пісні групи The Police), слідує за психіатром, чия пацієнтка здійснює самогубство. Незабаром його життя перевертається, коли він, страждаючи від почуття провини, знайомить брата покійної пацієнтки зі своєю дружиною і дочкою.

Кейсі Аффлек і Мішель Монахен втілюють психіатра і його дружину. Роль їхньої дочки грає Індіа Айслі. А Сему Клафліну дісталася роль брата покійної, який в трейлері спокушає і героїню Монахен, і героїню Айслі.

Режисером цієї історії про одержимість та помсту виступає Вон Стайн, який зняв фільми «Термінал» з Марго Роббі та «Темний спадок» з Лілі Коллінз. Автором сценарію нової кінострічки Стайна є Девід Мюррей.

Світова прем'єра трилера «Every Breath You Take» відбудеться у квітні.

А поки ви можете побачити Аффлека в кінотеатрах в драматичній стрічці «Друзі назавжди», яка вийшла в український прокат 11 березня.

1373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: