«Сокіл і Зимовий солдат»: дивіться ексклюзивну сцену з Ентоні Макі і Себастіаном Стеном про Гендальфа і Доктора Стренджа

12 березня 2021,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте, як днями Marvel Studios порадували нас промо-роликом супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», де Сем і Бакі згадали Доктора Стренджа? Щойно в мережі з'явився розширений фрагмент цієї кумедної сцени.

На початку відео Сем Вілсон (Ентоні Макі) та Бакі Барнс (Себастіан Стен) з'являються з дуже серйозними обличчями, і Бакі каже, що він не довіряє Червонокрилу (Redwing), тому літаючого дрону Сема. На що Сем відповідає, що йому й не потрібно довіряти Червонокрилу, оскільки Сем все одно вирушає перевірити, чи правий дрон, адже він вважає, що ті погані хлопці належать до «Великої трійці».

Бакі ніколи не чув про «Велику трійцю», і Сем пояснює йому, що туди він записав «андроїдів, іншопланетян та чарівників», оскільки «вони завжди б'ються з кимось із них». Бакі каже, що чарівників не існує і навіть згадує Гендальфа з книги «Хоббіт», яку прочитав ще в 1937 році.

В якості аргумента Сем приводить Доктора Стренджа, на що у Бакі є відмінний контраргумент: «Доктор Стрендж не чарівник, а маг». І Сем знаходить спосіб викрутитися, відзначаючи, що «маг це чарівник без капелюха».

Розібравшись з чарівниками і магам, Сем та Бакі повертаються до теми своїх нових ворогів, які «точно не чарівні, оскільки використовують грубу силу». Сем йде в літак, і Бакі йде за ним, оскільки хоче допомогти йому розібратися з цією проблемою.

До прем'єри серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» залишився рівно 1 тиждень — його прем'єрна серія вийде вже в наступну п'ятницю, 19 березня.

751 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: