Сем Вілсон з серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» знявся в крутій рекламі приставки Xbox

11 березня 2021,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Креативщики компанії Xbox, яка створює приставки, вирішили покликати в свій новий рекламний ролик справжнього супергероя Сема Вілсона з серіалу «Сокіл і Зимовий солдат». І вони не помилилися.

Рекламний ролик Xbox, де за кадром грає тема «Месників», показує Сема (Ентоні Макі) крупним планом, поки він розповідає на камеру свою історію:

Я бився як Месник. Зіткнувся з найбільшим та найпотворнішим хлопцем в галактиці. Я навіть зустрів дерево, яке говорить. Я думав, що я готовий до всього... Але потім трапилися дуже дивні речі. Мене клацнуло з життя на 5 років. Я пропустив те, як росли мої племінники. Стільки всього потрібно надолужити. А тепер ваша черга. Що я пропустив?

Виявляється, ця пафосна промова була сказана Семом в магазині електроніки і гаджетів, куди він прийшов, щоб дізнатися у консультанта, який тепер Xbox у тренді.

До речі, консультант вам напевно здасться знайомим. Це Аарон (Д.С. Пірсон), який у фільмі «Перший месник: Друга війна» допомагав Стіву (Кріс Еванс) і Наташі (Скарлетт Йоханссон) в магазині Apple.

Сподіваємося, що Сем встигне пройти декілька ігор, перш ніж йому знову доведеться надіти супергеройський костюм і рятувати світ в серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», прем'єра якого відбудеться 19 березня.

1397 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: