«Сокіл і Зимовий солдат»: Сем Вілсон згадує Доктора Стренджа в новому промо

10 березня 2021,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки всі фанати коміксів Marvel безрезультатно чекали на камео (або хоча б на згадку) Доктора Стренджа в серіалі «Ванда/Віжн», сценаристи MCU вирішили підколоти всіх і замість цього згадати ім'я могутнього мага в серіалі... «Сокіл і Зимовий солдат».

Ні, в подіях серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», який покаже пригоди Сема Вілсона (Ентоні Макі) та Бакі Барнса (Себастіан Стен), не братиме участь Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), але це не завадить нашим героям згадати його ім'я в цікавій розмові.

Ця розмова відбудеться після того, як Сем та Бакі зіткнуться з фізично суперсильними терористами, які розкидають звичайних людей, ніби ті нічого не важать. Так що Сем припускає, що вони належать до «великої трійці», тобто є або андроїдами, або іншопланетянами, або... чарівниками.

Бакі каже, що чарівників не існує, і тоді Сем називає Доктора Стренджа. Бакі відповідає, що «Доктор Стрендж маг, а не чарівник», на що Сем йому каже, що «маг це чарівник без капелюха». Так що з нетерпінням чекаємо нових словесних перепалок від цього веселого дуету.

Також днями були представлені персональні постери з основними героями серіалу Семом, Бакі, Шерон Картер (Емілі ВанКемп) та Земо (Даніель Брюль), які дозволяють в деталях розглянути їхні нові костюми (і маски).

Перша серія супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» вийде вже наступного тижня, 19 березня.

1362 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: