Новий трейлер «Ліги справедливості Зака Снайдера» присвячений супергерою Флешу

8 березня 2021,  21:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найшвидша людина на планеті прибула! Ще один персональний трейлер супергеройського екшену «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» показує Флеша, який мчить вперед на своїй супершвидкості.

Трейлер режисерської версії починається зі сцени знайомства Баррі Аллена (Езра Міллер) з Брюсом Вейном (Бен Аффлек), який кидає в нього своїм бетарангом, щоб той проявив свою супершвидкість, після чого нам показують ту вирізану сцену, де Баррі рятує свою майбутню кохану Айріс (Кірсі Клемонс) від автомобільної аварії, яка могла забрати її життя.

І поки Флеш дістає Айріс машини, що з розбивається, за кадром звучать голоси його батька Генрі Аллена (Біллі Крудап), який зараз перебуває у в'язниці, та його нового наставника Брюса Вейна/Бетмена.

Флеш є наймолодшим членом супергеройської команди Ліга справедливості, але в рукаві у нього є чимало козирів, наприклад, в майбутньому він зможе подорожувати у часі, як у коміксах DC.

Прем'єра «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера» відбудеться 18 березня. Після чого Баррі Аллен відправиться в свою сольну пригоду під назвою «Флеш», в подіях якої також візьме участь Бетмен.

1332 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: