Наташа Романова стикається з Таскмайстром на новому кадрі фільму «Чорна вдова»

8 березня 2021,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий кадр супергеройського екшену «Чорна вдова» режисерки Кейт Шортланд, що показує зустріч Наташі Романової, в образі якої на великі екрани повертається Скарлетт Йоханссон, обличчям до обличчя із загадковим суперлиходієм Таскмайстром.

У своєму першому та єдиному сольному фільмі супершпигунка та супергероїня Наташа Романова, відома як Чорна вдова, повернеться на Батьківщину, в Росію, де зіткнеться з суперлиходієм Таскмайстром, новим лідером програми «Червона кімната», яка готує наступне покоління Чорних вдів.

Таскмайстер неодноразово з'являвся в трейлерах, але оскільки він носить костюм з маскою, що повністю закриває його обличчя, і ще не сказав ані слова, його справжня особистість залишається для глядачів загадкою.

Але він (або вона) володіє тими ж бойовими навичками, які Нат отримала під час участі в програмі «Червона кімната», а також дуже влучно стріляє з лука, як Соколине око, носить щит, як Капітан Америка, і навіть використовує під час битви рукавички з кігтями, як Чорна пантера.

В українському дубляжі Таскмайстра зватимуть Наглядач.

Клікайте на зображення за участю Нат, яка дивиться в очі Таскмайстру, щоб перейти до галереї фільму й подивитися його інші цікаві кадри.

Українська прем'єра екшену «Чорна вдова» відбудеться 6 травня.

1059 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: