Дивіться трейлер мультфільму «Віктор_Робот», який вийде у кінотеатрах влітку

5 березня 2021,  21:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастична анімація «Віктор_Робот», яку зняв український режисер Анатолій Лавренішин, нарешті отримала офіційний трейлер.

Події мультфільму «Віктор_Робот» відбуваються в далекому майбутньому. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити, — дідусь маленької Віки, який і створив це світило, однак він таємниче зникає. Дівчинка разом зі своїм новим помічником — крихітним роботом Віктором — вирушає на його пошуки. Так починаються захопливі пригоди двох друзів.

В озвучуванні героїв анімації, яка в минулому році стала володарем Призу глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю, взяли участь відомі українські актори Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк і Анатолій Хостікоєв.

Режисер-постановник фільму Анатолій Лавренішин є учасником та переможцем міжнародних кіно- та анімаційних фестивалів, серед яких Міжнародний Роттердамський кінофестиваль, Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів у Клермон-Ферран, Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів в Аннесі та інші.

Побачити мультфільм «Віктор_Робот» в кінотеатрах України буде можливо з 24 червня, як повідомляє його новий фантастичний постер.

960 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: