«Золотий глобус»: актриса Аня Тейлор-Джой перемогла в смарагдовій сукні від Dior

2 березня 2021,  18:22 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Для своєї переможної ночі на 78-й церемонії вручення премії «Золотий глобус» зірка хітового серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой зробила королівський вибір шикарну смарагдову сукню від модного дому Dior.

24-річна актриса була присутня на церемонії «Золотий глобус» віртуально, але її королівський образ від Dior без сумнівів гідний головних червоних доріжок Голлівуду.

Тейлор-Джой, двічі номінована в цьому сезоні за фільм «Емма» і серіал «Хід королеви», поділилася своєю фотосесією для «Золотого глобуса» в Instagram зі словами подяки команді Dior:

Дякую, дякую, ДЯКУЮ за мою сукню мрії чудовій команді @dior, @diormakeup та моєму хрещеному батьку-феї @luxurylaw. Зелений для Бет, зелений для Емми, зелений для мене :)

А в описі до фотографій, де можна крупним планом побачити на руках, вухах та шиї актриси чудові діаманти від легендарного модного будинку Tiffany & Co., Тейлор-Джой згадала пісню Мерилін Монро:

*вставити спів Мерилін... ви правильно вгадали...*

Діаманти найкращі друзі дівчат на «Золотому глобусі». Цілую @tiffanyandco

Тейлор-Джой отримала «Золотий глобус» за «Хід королеви», але не отримала за «Емму», проте у неї все одно був подвійний привід для свята, оскільки «Хід королеви» також був визнаний Найкращим міні-серіалом минулого року.

Читайте також: Переможці премії «Золотий глобус-2021».

2533 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: