Меріл Стріп зніметься у фільмі про Бродвей

1 березня 2021,  22:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна Меріл Стріп знайшла собі нову цікаву роль. Вона зіграє головну роль у фільмі «Places, Please», який буде «любовним листом Бродвею».

У кінострічці «Places, Please» Стріп втілить знамениту бродвейську актрису Лілліен Голл, яка ніколи не пропустила жодного спектаклю за всю свою кар'єру. Але під час репетицій, які ведуть до нового шоу, люди та події змовляються позбавити її здатності робити те, що вона любить найбільше, змушуючи її протистояти своєму минулому та вибору, який вона зробила у своїй кар'єрі.

Режисером фільму буде лауреат премії «Тоні» Майкл Крістофер, який розповів про свій новий проект в інтерв'ю для Deadline:

Мені прислали оригінальний сценарій в листопаді, і це був вдалий час для мене з чудовим потенціалом створити таку валентинку для театру. Звідки я родом, коли мені було 14, 15, 16 років. Я завжди хотів створити валентинку для людей, які створюють театр, особливо зараз, коли по всьому світу театри закриті.

У минулому році Стріп можна було побачити в образі тітоньки Марч в оскароносному фільмі «Маленькі жінки», а також вона зіграла головні ролі в драмі «Хай говорять» та мюзиклі «Випускний».

Зараз актриса зайнята зйомками в зірковій комедії для Netflix «Не дивись вгору» з Дженніфер Лоуренс та Леонардо ДіКапріо. Там вона втілить президента США.

1109 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: