Які ніжки: Гоумлендер поділився першим фото зі зйомок 3 сезону серіалу «Хлопаки»

1 березня 2021,  21:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Ентоні Старр, який втілює в серіалі «Хлопаки» великого і жахливого лідера Сімки Гоумлендера, підтвердив, що він вже приступив до зйомок його 3 сезону, поділившись в соцмережах незвичайним селфі.

Зазвичай актори діляться зі знімального майданчика селфі зі своїм обличчям, але Старр вирішив увічнити на цей раз не обличчя, а свої ноги в червоних чоботях Гоумлендера, які патріотично прикрашають два золотих орла.

В описі до фотографії актор повідомив, що сумував за ранніми зйомками:

П'ять тридцять ранку, і ми знімаємо;)

А на питання шанувальника про те, що він може розкрити про 3 сезон і не потрапити в біду з продюсерами, Старр відповів наступне:

Дуже-дуже мало. І я справді не хочу зіпсувати його для вас, люди, коли він вийде. Але я впевнений, що вам сподобається те, що ми готуємо.

У минулому році Гоумлендера визнали Найкращим лиходієм в телесеріалі за версією Critics Choice Super Awards, а Старр став Найкращим актором в супергеройському серіалі. Сподіваємося, що в майбутньому сезоні він продовжить епічно лиходіяти на наших екранах.

Раніше нас кумедними селфі зі зйомок 3 сезону порадували актори Джек Квейд і Ерін Моріарті, які втілюють в серіалі Г'юї Кемпбелла та Енні Дженьюері/Старлайт. Прем'єра нових серій «Хлопаків» відбудеться пізніше в 2021 році.

1541 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: