Фінальна серія «Ванда/Віжн» буде найдовшою серією серіалу

1 березня 2021,  21:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Ванда/Віжн», у нас чудова новина! У мережі з'явилася інформація про те, що тривалість його фінальної серії складе 50 хвилин.

Глядачі давно скаржаться в соцмережах на те, що серії супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» є дуже короткими, і що не встигають вони початися, як на екрані з'являється отой сумнозвісний напис «Please Stand By» («Будь ласка, чекайте»).

Останні серії були відносно довшими, наприклад, передостання серія «Previously On» («Раніше в серіалі») разом з титрами йшла аж 47 хвилин.

Тим часом події прийдешнього на цьому тижні фіналу «Ванда/Віжн» займуть аж 50 хвилин. Правда, це включаючи титри. Про це повідомив сайт ComicBook.com, посилаючись на користувача Reddit, який раніше повідомляв точну тривалість минулих серій серіалу.

У фінальній серії на Ванду (Елізабет Олсен), Віжна (Пол Беттані) та їхніх союзників чекає епічна битва за місто Вествью. Її прем'єра відбудеться в п'ятницю, 5 березня.

А після Багряна відьма відправиться зніматися в екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», який прибуде в кінотеатри у 2022 році.

757 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: