«Безсоромні»: промо та опис 7 серії 11 сезону «Два в байкерському барі, один в озері»

1 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деббі дуже красномовно відповідає Ліпу, коли він пропонує обговорити продаж будинку Галлагерів в веселому промо-ролику 7 серії 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні». І цей конфлікт так просто не закінчиться.

Майбутня серія отримала назву в дусі Галлагерів «Two at a Biker Bar, One in the Lake» («Два в байкерському барі, один в озері»), і в ній на наших героїв чекають наступні пригоди і випробування:

Галлагери розходяться в думках щодо долі будинку їхнього дитинства. Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) шукають друзів-геїв. До Деббі (Емма Кінні) і Сенді (Еліз Еберлі) приходить в гості людина з минулого Сенді. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) та Бред (Скотт Майкл Кемпбелл) готуються до продажу крадених байків, а Кевіну (Стів Гові) доводиться викручуватися, коли його ловлять під час їзди на вкраденому чопері. Ліам (Крістіан Айзіа) та Вероніка (Шанола Гемптон) сподіваються розібратися з рахунком за контроль орендної плати.

Тим часом Френк (Вільям Х. Мейсі), тікаючи від поліції, вдирається до чужого дому, де живе маленька дитина, і там йому доводиться рятуватися втечею від... матері з ножем, яка не потерпить таких вторгнень.

Нова серія «Безсоромних» вийде 8 березня за українським часом.

1096 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: