«Ванда/Віжн»: ми нарешті знаємо, що сталося з Вандою і як з'явилася аномалія Вествью

27 лютого 2021,  19:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Передостання серія серіалу «Ванда/Віжн», яка вийшла вчора, нарешті розставила всі крапки над «і», показавши передісторію створення альтернативної реальності містечка Вествью, де Ванда та Віжн опинилися у пастці.

Обережно, далі йдуть спойлери про сюжет 8 серії «Ванда/Віжн».

У передостанній серії 1 сезону, яку дуже слушно назвали «Previously On» («Раніше в серіалі»), відьма Агата Гаркнесс (Кетрін Ган) відправила Ванду (Елізабет Олсен) в подорож переломними і дуже трагічними моментам всього її життя, щоб зрозуміти, звідки взялася аномалія Вествью.

Ванда згадала своє дитинство з братом П'єтро та батьками в Соковії, де вони вечорами дивилися класичні американські ситкоми, щоб вивчити англійську мову; смерть батьків під час бомбардування; експерименти з Каменем Вічності, які Гідра проводила над нею та братом, щоб перетворити їх на небезпечну зброю; а також свої зворушливі відносини з Віжном (Пол Беттані), який зміг її втішити після смерті П'єтро.

І, нарешті, нам показали той роковий день, коли Ванда вирушила до штаб-квартири організації М.Е.Ч., щоб забрати й поховати тіло Віжна.

У штаб-квартирі спершу не хотіли пускати Ванду до тіла Віжна, але потім директор Гейворд (Джош Стемберг) дозволив їй пройти в лабораторію, де Ванда побачила... розібраного на запчастини Віжн, оскільки він є «небезпечною зброєю». І це знову розбило їй серце.

Після лабораторіі Ванда вирушила у містечко Вествью, де зупинилася поруч з фундаментом недобудованого будинку. Розгорнувши папір, який везла з собою, вона подивилася на план будинку, де Віжн написав: «Дім, щоб постаріти разом».

Не маючи більше сил тримати весь цей біль в собі, Ванда буквально вибухнула багряною енергією, і навколо неї з'явився той самий будинок з 50-х з першої серії, а в цьому будинку Віжн, якого вона теж створила зі своєї енергії. Далі її енергія охопила усе містечко та всіх його жителів.

Побачивши чорно-білого Віжна, який вітає її, Ванда й сама адаптувалася під ту епоху, перетворившись на чорно-білу домогосподарку того часу.

Так що аномалія Вествью це не підступний план якогось хитрого суперлиходія або Агати Гаркнесс, а наслідки душевних травм Багряної відьми, яка втратила всю свою родину, а потім ще й Віжна, єдину рідну людину у всьому всесвіті.

Чим закінчиться ця непроста подорож Ванди Максімофф і чи виживе в її результаті Віжн, ми дізнаємося вже за тиждень фінальна серія супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» вийде 5 березня.

3491 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: