Новий постер серіалу «Ванда/Віжн» показує дві реальності нашої «незвичайної пари»

26 лютого 2021,  14:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри передостанньої серії свого хітового супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» компанії Marvel Studios та Disney поділилися ще одним фантастичним постером за участю Ванди та Віжна.

Новий постер серіалу «Ванда/Віжн» показує нашу улюблену незвичайну парочку в телевізорі на тлі будинку у містечку Вествью, де вони намагаються здаватися дуже нормальними, тоді як відображення нагадує нам, що насправді вони — Багряна відьма та Віжн — наймогутніші супергерої у світі, на що натякають їхні гелловінські костюми.

Саме в 6 серії, чиї події розвивалися під час Гелловіна, ідеальне життя Ванди (Елізабет Олсен) та Віжна (Пол Беттані) дало серйозну тріщину, оскільки в ній Віжн відправився за кордон міста Вествью і дізнався, що вони з Вандою живуть в фальшивій реальності.

У 7 серії Ванда та Віжн були розділені, що призвело до того, що Ванду та їхніх близнюків Біллі (Джуліан Гілліард) і Томмі (Джетт Кліне) викрала підступна відьма Агата Гаркнесс (Кетрін Ган), чия пісня досі нас не відпускає.

Прем'єра 8 серії серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться на стримінговій платформі Disney+ через декілька годин, стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити її офіційний промо-ролик.

731 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: