Дивіться довгоочікуваний трейлер мультфільму «Мавка: Лісова пісня»

25 лютого 2021,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через три з половиною роки після виходу першого тизера очікуваного українського мультфільму «Мавка: Лісова пісня» ми нарешті можемо побачити його приголомшливий трейлер, від краси якого просто захоплює дух.

Анімаційна кіностудія Animagrad поділилася зі світом офіційним тизер-трейлером «Мавки» цього четверга, 25 лютого, оскільки саме сьогодні визначна дата 150-річчя від дня народження видатної української письменниці, поетеси та фольклористки Лесі Українки, яка є автором п'єси «Лісова пісня».

Трейлер показує «динамічні сцени, неймовірні локації, а також добре знайомих і зовсім нових персонажів» мультфільму режисерки Олександри Рубан: Мавку, Лукаша, жабокиця Квуся, величезних зубрів та магічних істот.

Рухи і жести Мавки змодельовані на основі рухів прими-балерини Національної опери України Катерини Кухар. Вона зіграла усі дії Мавки на знімальному майданчику і навіть повинна була виконати пару трюків для епізоду із зубрами.

Разом з релізом тизер-трейлера студія Animagrad повідомила, що прем'єра мультфільму «Мавка: Лісова пісня» відбудеться не в цьому, а в 2022 році.

2640 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: