Нарешті відома офіційна назва третього сольника Людини-павука від Marvel

25 лютого 2021,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Том Голланд, Зендея і Джейкоб Баталон довго намагалися вивідати у режисера Джона Воттса справжню назву третього екшену про пригоди супергероя Людини-павука, і нове закулісне відео розкриває, що він буде називатися «Spider-Man: No Way Home».

«Spider-Man: No Way Home», що з англійської перекладається як «Людина-павук: Немає дороги додому», буде третім (і, можливо, заключним) фільмом трилогії про Людину-павука, чиї попередні сольники називалися «Людина-павук: Повернення додому» та «Людина-павук: Далеко від дому».

Деталі про його сюжет все ще тримаються в таємниці, але ходять чутки, що третій сольник нарешті представить повноцінний мультивсесвіт у світі Marvel. Що стосується назви, то вона може натякати на те, що після фіналу другого фільму про Людину-павука, де на весь світ була розкрита його особистість (плюс, його звинуватили у вбивстві), нашим героям доведеться залягти на дно, і повертатися додому для них буде небезпечно.

Незадовго до оголошення офіційної назви Том, Зендея і Джейкоб епічно розіграли своїх шанувальників, поділившись в соцмережах такими фейковими назвами майбутнього блокбастера, як «Spider-Man: Phone Home» («Людина-павук: Подзвони додому»), «Spider-Man: Home- Wrecker» («Людина-павук: Руйнівник дому») і «Spider-Man: Home Slice» («Людина-павук: Шматочок дому»).

Офіційний логотип ви знайдете у самому кінці.

Разом з оголошенням назви компанія Marvel Studios підтвердила, що фільм «Spider-Man: No Way Home» увірветься в кінотеатри наприкінці цього року, 16 грудня.

2315 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: