Людина зі сталі: дивимося новий фрагмент прем'єрної серії «Супермен і Лоїс»

24 лютого 2021,  10:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» показує Людину зі сталі у втіленні Тайлера Гекліна у всій його красі (та в супергеройському костюмі).

У фрагменті прем'єрної серії Кларк Кент/Супермен прибуває на військову базу, щоб зустрітися з генералом Лейном (Ділан Волш), батьком його дружини Лоїс Лейн (Бітсі Таллок), тобто своїм тестем, і викликає фурор в рядах усіх присутніх своїм епічним супергеройським приземленням.

Супермен та генерал Лейн встигають поговорити про дивну подію, що нещодавно сталася у місті, а також обговорити свої сімейні справи, перед тим як Людина зі сталі бажає тестю «На добраніч» і видовищно відлітає в ніч.

Відповідно до опису, в пілотній серії серіалу, яка вийшла на американському телебаченні 23 лютого, «повернення Супермена та Лоїс в ідилічне містечко Смоллвіль буде перевернуто з ніг на голову загадковими незнайомцями».

Дивіться також фрагмент серіалу «Супермен і Лоїс», який показує дуже миле і незграбне знайомство Кларка та Лоїс в редакції газети Daily Planet.

896 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: