Мішель Пфайффер, Віола Девіс та Джилліан Андерсон стануть Першими леді США

23 лютого 2021,  20:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Джилліан Андерсон, яка минулої осені підкорила всіх в образі Маргарет Тетчер в хітовій драмі «Корона», приєдналася до касту ще одного історичного серіалу «The First Lady» («Перша леді»).

Історичний міні-серіал «The First Lady», який збирається зняти канал Showtime, розповість історію Білого дому з точки зору видатних жінок, які там жили, включаючи Елеонору Рузвельт, Бетті Форд та Мішель Обаму.

Джилліан Андерсон втілить Елеонору Рузвельт, тоді як ролі перших леді Бетті Форд та Мішель Обами виконають номінантка на премію «Оскар» Мішель Пфайффер і лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс.

Біля керма проекту знаходиться знаменита режисерка Сюзанна Бір, яка в минулому році потрясла телебачення міні-серіалом «Відіграти назад» з Ніколь Кідман та Г'ю Грантом в головних ролях.

У цьому нагородному сезоні Андерсон, Пфайффер і Девіс були втрьох номіновані на премію «Золотий глобус»: Андерсон — за роль Тетчер в серіалі «Корона», Пфайффер — за головну роль у фільмі «Піти не попрощавшись», а Девіс — за головну роль у драмі «Ма Рейні: Мати блюзу».

Більше новин про кастинг очікуваних фільмів та серіалів читайте тут.

951 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: