«Супермен і Лоїс»: фрагмент прем'єрної серії показує миле знайомство Кларка і Лоїс

23 лютого 2021,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент першої серії супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» розкриває, що нас очікують різні флешбеки, і один з них показує, як познайомилися Кларк Кент та Лоїс Лейн з цього всесвіту.

У серіалі у Кларка (Тайлер Геклін) та Лоїс (Бітсі Таллок) вже є два сина-підлітка Джонатан (Джордан Ельзасс) і Джордан (Александр Гарфін), так що одружені вони вже давно, але в цій сцені, яка йде менше хвилини і яку ви можете побачити вище, Кларк є незграбним новачком в штаті журналістів відомої газети Daily Planet, чия штаб-квартира знаходиться в Метрополісі.

Кларка одразу відправляють до Лоїс, щоб вона показала і розповіла йому, як все влаштовано в редакції, і першими словами Лоїс на адресу Кларка були:

Хто сказав тобі одягти краватку?

Після чого розмова заходить про бейсбол, і Кларк, зачарований Лоїс з першого погляду, як це буває у кіно і серіалах, перетворюється на милого ботана, який починає нести нісенітниці під пильним поглядом своєї майбутньої дружини.

Дві перші серії серіалу «Супермен і Лоїс» вийдуть на американському телебаченні сьогодні, 23 лютого. Очікується, що у нього буде повноцінний перший сезон, який зазвичай складається з 20+ серій.

565 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: